Acne

Kumaha carana meunang leupas tina scars jerawat: spot ngeuyeumbeu dina raray?

Blog Ilona Pouzin

awewe – alam ciptaan,

sumber kakuatan nyaeta kreativitas.

Rék meunang leupas tina noda, scars na scars jerawat sanggeus diri?

halo, pamiarsa dear blog!

Ieu gé neruskeun paguneman urang dina topik di pos-jerawat (konsékuansi tina pustules). Dinten, urang ngabejaan, kumaha carana meunang leupas tina scars jerawat di imah na bagikeun resep masker paling éféktif. jeung, kami gé nembongkeun Rahasia, kumaha carana nyumputkeun flaws kalawan makeup.

artikel kami baris mantuan anjeun meunang leupas tina imperfections! Cicing jeung kami terasrasakeun maca.

eusi:

  • Paling cara satia tina lalaki leupas tina noda jeung scars
  • Kumaha sangkan masker asal pos-jerawat?

Paling cara satia tina lalaki leupas tina noda jeung scars

Radang kulit sok ngakibatkeun urang keur emosi pikaresepeun. utamana, lamun maranehna ngalakukeun gaduh Kertajati, sarta ninggalkeun tukangeun hiji "panginget" dina bentuk scars atanapi indentations dina kulit. Urang narékahan pikeun jadi leupas tina anjeunna. Dinten, urang bagikeun sareng anjeun tips, nu bakal nulungan urang ngaleupaskeun scars betah.

Ieu mungkin sigana, yén pos-jerawat timer bersih - mustahil pikeun. kumaha oge, lamun waktu ka ngawitan nedunan prosedur - sagalana mungkin, sabab nu scars seger mawa loba gampang!

cara éféktif ngurangan scars:

  • berjuang Alus kalayan lilin kosmetik pos-jerawat. Metoda aplikasi pisan basajan: melts zat, pointwise dilarapkeun sarta dipiceun sanggeus drying. Lajeng pastikeun panawaran a krim moisturizing.

Anjeun tiasa dibeuli di dieu .

  • Pemutihan - cara hébat ngaleupaskeun spot umur, lighten scars. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara maké kosmétik husus, tur ngagunakeun masker, anjeun bisa kalayan gampang nyieun betah.

creams resep, scrubs sarta masker anjeun bisa maca dina tungtung artikel ieu. Pemutihan ogé mantuan pikeun komo kaluar nada kulit, sahingga halus, velvety.

  • Urut kalawan minyak kosmetik. Mangpaat urut raray tiasa ngobrol endlessly! Barina ogé, éta mantuan pikeun ngalambatkeun sepuh, Eta nada dermis, smoothes kulit. Minyak kosmetik, Anjeun bisa nambah 1-2 tetes éter.

contona: 1 séndok almond minyak jeung 2 tetes minyak tangkal tea, kayu putih, Rosemary. gerakan rapih rub campuran leuwih garis urut.

Komposisi minyak, anjeun terang, pisan mangpaat, zat, nu ngandung éter nu ngagancangkeun métabolisme, ngagancangkeun kaderisasi sél na épidermis smoothed.

  • alat Darsonval - baris mantuan anjeun jang ngaleupaskeun noda. Alatan guncangan listrik slight, anjeunna taliti jalan dina dermis. pulsa, ngaliwatan nozzles, datangna ka épidermis. Lajeng baktéri téh tiwas, daun peradangan.

Darsonval ogé accelerates sirkulasi getih. pamakéan sistimatis ngurangan ngambah scars, scars. Ogé ngaronjatkeun kaayaan dermis sakabéhna, ngamimitian proses kaderisasi, ngaktifkeun produksi kolagén, elastin, gilaurona.

Dina kombinasi kalayan creams, lotions, scrubs - anjeun bakal meunang pangaruh éndah! kasempetan Toko aparat Darsonval .

  • Éta mangpaat nyieun lotions kalawan cuka cider jeung lemon. Ieu mah ngan saukur whitens, tapi ogé promotes penyembuhan gancang tina jaringan, accelerates kaderisasi, smoothes épidermis, Méré élastisitas.
  • nyandak vitamin Anjeun, utamana, A jeung S. kursus di 2 bulan. Aranjeunna ngabantu pikeun ngaronjatkeun kaayaan kulit. oge, inuman cai cukup.
  • Ngajaga kulit Anjeun tina sinar UV -inache bakal ngahasilkeun bintik gelap, yen, ku henteu hartosna, ngahias penampilan. utamana, lamun ngalakukeun peels asam atawa make minyak atsiri tina jeruk, limun, jeruk grepprut.

pintonan, tips pisan basajan! inisiasi timely perlakuan - mangrupakeun konci pikeun kasuksesan, satuju? Di imah, anjeun tiasa meunang leupas tina pos-jerawat.

Rék ngagunakeun agén terapi nu aya, Tingal merek toko ubar toko online Pharmacosmetica .

tangtu, lamun hiji hal parna: scars jero, gaduh peradangan unhealed, jeung atikan subcutaneous - eta sia keur didatangan dermatologist a. Pangaruh ngan kedah healed épidermis, tanda euweuh ditingali tina peradangan na suppuration.

Rahasia a make-up, anu bakal nulungan urang nyumputkeun scars:

  1. Larapkeun dina Primer kulit, eta bakal nulungan ka align lega.
  2. saterusna, maké sikat husus atawa bolu Larapkeun concealer. Teu perlu nyieun palapis nu teuing kandel! Bisa bakiak pori sarta nganyenyerikeun hate kaayaan.
  3. Di wewengkon ruksak, nerapkeun concealer, eta bakal nulungan ka nyamur
  4. Sumputkeun pitulung redness concealer héjo, éta sampurna disguises. Larapkeun kudu dotted kalawan sikat hiji.
  5. Ngalereskeun makeup maké bubuk.

Inget aturan: teu perlu allocate panon atawa lip. Éta hadé nyieun hiji aksen saeutik kana halis, biwir ngusulkeun panawaran lipstik atawa gloss sahadé nyudovogo, panon bisa nyangking pensil hideung saeutik.

Salawasna nganggo kualitas, kosmétik dites , nu teu ngakibatkeun alergi.

Kumaha sangkan masker asal pos-jerawat?

Aya fasilitas unggulan, nu bisa masak di imah. Aranjeunna baris mantuan anjeun pikeun ngagentos itching, jeung ngagancangkeun sirkulasi getih jeung kaderisasi. Anjeun oge bakal aya bewara, kulit bakal caang kalayan keindahan sarta kaséhatan.

paling importantly, apal - nu nyieun masker, mesek jeung nerapkeun krim kudu rutin, disebutkeun hasil tina prosedur moal.

Anjeun kudu sabar, sakumaha sakuduna ngahasilkeun cukup kolagén, anu bakal tiasa eusian wewengkon ruksak. produk kosmetik moal ukur mantuan neangan leupas tina scars, tapi ogé pikeun nyegah jerawat.

  • Masker tina liat ditambah éter ngabantu pikeun ngaronjatkeun kaayaan kulit, ngagancangkeun kaderisasi. Hal ieu kacida penting, pikeun ngahasilkeun kolagén jeung elastin. Barina ogé, dua elemen ieu jawab nu élastisitas kulit kami.

éster (Rosemary, lavender, manuka, limun) teu wungkul ngagancangkeun sirkulasi getih, tapi ogé ngamajukeun penyembuhan gancang tina pos-jerawat.

Liat - softens, Ieu cleanses liang na moisturizes. Tambahkeun minyak dina hiji liat bodas atawa héjo keur gently - bakal cukup 1-2 tetes.

  • Madu jeung kayu manis - ngadamel dermis lemes, silky, nourish na moisturize. Madu - hiji produk endah, nu pedah ti jumlah kasakit sarta mindeng dipaké pikeun tujuan kosmetik. Kayu manis - warms nepi kulit, Ieu speeds up métabolisme.
  • és kosmetik - eta pisan gampang nyiapkeun! Perlu nyandak peterseli nu, finely rendang éta (atawa rendang di Blénder a) tuang cai nu ngagolak, hayu deui brew jeung tuang kana bentuk husus keur és. Pohara kapaké pikeun ngusap raray ku és di isuk jeung sore. Isuk-isuk - prosedur ieu Anjeun surak, malem - ngagentos kacapean sarta stress sanggeus karya.
  • Badyaga kalawan hidrogén péroxida - hiji ubar mujarab, nu mantuan mun align kulit, ngaleungitkeun peradangan na relieves itching. Resep topeng kurang leuwih: 1 séndok liat, 1 sendok jeung concoctions 4 tetes hidrogén péroxida 3%.

Pilih paling maneh resep ka topeng tina pos-jerawat jeung ngalakukeun eta unggal poé. Éta ogé patut ngawengku dina miara rubbing és sarta parafin. Terapi rumit sarta perawatan kulit ati pikeun mantuan Anjeun Cope jeung tanda jerawat.

Paké kosmétik organik , gagak vitamin kompléks .

upami, Sanggeus 2-3 bulan anjeun bakal aya bewara parobahan ditingali, Anjeun kudu menta nasehat hiji dermatologist atanapi beautician. Ngurus diri, miara kulit sadaya waktu - sarta manehna moal hatur nuhun!

Raising worries sadayana subyek jerawat, kami gé ngalenyepan nyababkeun penampilan maranéhanana, kumaha carana ngubaran eta na nu keur nelepon pikeun pitulung.

tungtungna, dinten patepung jeung cara, kumaha carana meunang pos-jerawat di imah. masker Resep diversify-ngurus diri anjeun sarta nyieun kulit lemes jeung silky.

Inget - anjeun geulis!

Ngalanggan blog, tetep abreast tina sagala produk anyar ti dunya kaéndahan, kaséhatan sarta kreativitas.

Bagikeun informasi ku anjeung ka babaturan, sabab jejer ieu bahan perhatian pikeun loba.

kabéh Good.

Ningali anjeun pas!

Kusabab anjeun Ilona

Lamun artikel ieu mantuan anjeun, ngahargaan eta - terang jantung)))

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close