Acne

Carane mbusak kirim kukul ing pasuryan: panggonan lan bekas, Ringkesan 4 liya apik

Bisa aku njaluk nyisihaken saka post-kukul

Kurang luwih urusan karo kukul, We kudu ngatasi tugas angel liyane: carane njaluk nyisihaken saka post-kukul lan mbusak ngambah isih sawise wong-wong mau - reregetan lan bekas ing kulit. Lan apa apa karo pori dilated? Kita ngerteni.

5 menit kanggo maca

  • Apa kirim-kukul
  • Wangun postacne
  • Carane mbusak postacne scarring
  • Ing aturan dhasar saka care

Apa kirim-kukul

Postacne - iku owah-owahan kulit tahan, kang katon sakwise kukul. mesthi, ora saben pimple godhong dhewe kenangan ala ing wangun panggonan bluish ing pasuryan utawa shcherbinki. Nanging yen teen utawa kukul diwasa wis ngiwa ngambah ing wangun bekas, mung ngomong: kanggo menehi hasil karo wong-wong mau ora gampang.

Kukul ora tansah pass rampung © iStock

Tetep sawise ngambah pimples utawa ora, Iku gumantung ing sawetara kahanan, kalebu saka tumindak kita. supaya, postacne dipengaruhi dening faktor ngisor.

Long-term kukul. Inflammation nyerang kulit kanggo dangu, ndhudhuk sumber daya lan karusakan kang ora bisa dibalèkaké.

unsur natoni jero (kelenjar lan cysts). Padha karakteristik kanggo formulir Moderate lan abot saka kukul lan tansah entail munculé bekas.

squeezing pimples. sing, asring kita dadi tujuan misfortunes dhewe: botched, nyoba atos lan keluron remet pimple pungkasanipun natoni prau (supaya ana reregetan) utawa drive inflammation sing tuwa (supaya ana bekas).

Wangun postacne

Dibebaske ing pungkasan saka kukul utawa sik njongko kondisi kulit puas sakabèhé, wong wis saben tengen kanggo ngrameke kamenangan. Nanging, kirim-kukul bisa dampen kabungahan lan mbutuhake efforts anyar, masalah anyar njedhul ing agenda.

scarring. sawise inflammation, otbushevavshego ing jeru saka kulit, substitusi kawangun kain, kang cantik jero. Sing kok bekas katon, kaya ngadu utawa kawah, amarga kang kulite dadi terrain ora rata.

Dyschromia. asring kulit, kang padha unsur natoni, werna-owahan, Katon pigmen.

owah-owahan babagan pembuluh darah. Iki apa uwis, tatanan kang abang panggonan utawa werna ing kukul titik, utamané extruded utawa tatu.

Carane mbusak kirim kukul

trek, kiwa konco dening kukul, asring diatur ing parlor kaendahan. Nanging soko bisa rampung ing ngarep.

Deep pasucèné lan nganyari maneh © iStock

pori nggedhekake

Tools kanggo pasucèné jero, uga karo Kosmetik tumindak seboreguliruyuschim bantuan supaya pori resik lan nggawe wong kurang katon. Renews asam kulit uga ing sisih.

pigmen postakne (Dyschromia)

Kanthi panggonan pigmen, metu ing tilas kukul sing, luwih apik kanggo menehi hasil karo cosmetology lan Dermatology. Ahli uga diwenehi mesthi saka Phototherapy utawa peelings. care ngarep Savvy dianggo banget. bebener, asil bakal kudu ngenteni maneh.

Alexander Prokofiev, pakar account medical La Roche-Posay pisan, aku nasehatake kanggo mbayar manungsa waé kanggo krim lan serums kaliyan bahan whitening, tumindak kang wis katuntun ing suppressing sintesis melanin: asam kojic, arbutin, Glabridin, asam ascorbic, asam azelaic.

panggonan postacne

Lan maneh, kanggo tugas beautician. bebener, ringan. Tata cara kudu digawe kanggo nambah getih circulation lokal, kanggo panggonan stagnant mantun. efektif, contone, nitrogen Cairan cryomassage. omah dianjurake kanggo nggunakake kosmetik karo asam, kanggo nyepetake nganyari maneh kulit.

bekas postacne

Padha ngerti artine ngarep, supaya ing obrolan bab wong-wong mau kapisah.

Carane mbusak postacne scarring

Kuwalik bekas sunken, amarga kang kulit katon atos, - pangeling paling karu inflammation. Rampung njaluk nyisihaken mau meh mokal. Kawangun ing lapisan kulit kang tuwa saka jaringan catu (plus kabeh sepi pigmen, lan mila, lan kemampuan kanggo BERJEMUR) bakal tetep dadi ing salawas-lawase.

Dhaptar cara, Clinic Dermatology ana, katon:

Related Articles

Ninggalake a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close